AZ EXPORÓL

AZ EXPORÓL

 

A Mirbest Gasztro Expo-n szakmai találkozási lehetőséget biztosítunk a HORECA szegmensben tevékenykedő hazai vállalkozások képviselőinek és döntéshozóinak, séfeknek, szakácsoknak. A hazai gasztronómiai élet meghatározó szereplőinek. Mindenkinek, akinek hozzánk hasonlóan szenvedélye a gasztronómia és ennek megfelelő szenvedéllyel dolgozik a vendégeiért!

ÉLMÉNY

ÉLMÉNY

 

Programkínálatunk garantálja az élményeket! Az új élmények újfajta érzelmeket és gondolatokat hoznak létre, amelyek ösztönzőleg hatnak a szakmaiságra is! Hiszen "szenvedélyünk a gasztronómia!"

KIÁLLÍTÁS

KIÁLLÍTÁS

 

A Mirbest Gasztro Expo koncepciója: saját márkás termékeinkre, illetve a legjobb hazai és külföldi Beszállítóinkra alapozva vonultatjuk fel Látogatóink számára a legújabb konyhatechnológiai trendeket és alapanyagokat.

INSPIRÁCIÓ

INSPIRÁCIÓ

A megújulás alapja az inspiráció. Látványkonyhai bemutatóink által, a Mirbest kreatív séfjeinek, illetve meghívott hazai és nemzetközi sztárséfeknek köszönhetően számos új alapanyag, ötlet és recept kerül bemutatásra, ezzel is segítve Partnereink munkáját.

 

0

nap

 

0m2

kiállítási terület

Közel

0

szakmai látogató

Több, mint

0

kiállító

 

számos

látványkonyhai bemutató

MIRBEST GASZTRO EXPO!

MIRBEST GASZTRO EXPO!

A rendezvény ideje alatt a házigazdák, Ördög Nóra és Rákóczi Ferenc gondoskodnak a jó hangulatról. A kiállítók megismerésétől a kóstolókon át a szakmai programokig lehetőséget biztosítunk arra, hogy a rendezvényen szerzett információkat és új ötleteket a szakemberek akár már másnap hasznosíthassák mindennapi munkájuk során.

A kiállítási terület központi részén található standjainkon látogatóink megismerhetik a Mirbest vállalatcsoport tagvállalatait, és megkóstolhatják kiváló sajátmárkás termékeinket. Első kézből értesülhetnek az újdonságokról, kötetlen környezetben találkozhatnak kereskedelmi csapatunk tagjaival, akik nap mint nap azért dolgoznak, hogy együtt még sikeresebbek lehessünk!

Egyedülálló szakmai rendezvényünk is azt a törekvésünket szolgálja, hogy bebizonyítsuk, száz százalékban magyar tulajdonú vállalatcsoportként minőségi termékeinkkel, elérhető árainkkal, országos lefedettségünkkel és személyre szabott szolgáltatásainkkal képesek vagyunk releváns és minőségi válaszokat adni a magyar gasztronómia aktuális kihívásaira.

Galéria

Tekintsd meg a 2019-es Mirbest Gasztro Expo-t képekben

EXPO AFTER MOVIE

TEKINTSD MEG A LEGUTÓBBI EXPO
ÖSSZEFOGLALÓ VIDEÓJÁT!

video
A MIRBEST GASZTRO EXPO-N?

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNED

A MIRBEST GASZTRO EXPO-N?

Rólunk mondták

ISMERD MEG SÉFJEINKET!

Találkozz a Mirbest csoport gasztronómiai szaktanácsadóival személyesen!
Keresd őket a látványkonyhákon és tagvállalataink standjainál.

Kövér
Sándor

Kiss
Kálmán

Kőrösi-
Szabó
Zsolt

Lukács
Zsolt

Csányi
Jenő

Magyar
Árpád

HOGYAN VEHETSZ RÉSZT

MAGYARORSZÁG EGYIK LEGJOBBAN VÁRT

GASZTRONÓMIAI ESEMÉNYÉN?

REGISZTRÁLJ MOST!

Töltsd le applikációnkat,
amin keresztül nem csak regisztrálni tudsz,
de fontos információkat is találsz
a rendezvény közeledtével!

Google AppStore

Kattints a REGISZTRÁLOK
gombra és töltsd ki az elektronikus
jelentkezési lapot!

NE FELEJTSD EL MAGADDAL HOZNI A RENDEZVÉNYRE
ELEKTRONIKUS VAGY NYOMTATOTT FORMÁBAN A KAPOTT QR KÓDOT.

Kapcsolat

További információkért keresd kapcsolattartódat,
vagy írj az alábbi e-mail címre: gasztroexpo@mirbest.hu