Kőrösi-Szabó Zsolt
Kőrösi-Szabó Zsolt
Cég: Helit Kft.
Hol találkozhatsz vele?
PROGRAM HAMAROSAN!
Bemutatkozás
A Gundel Károly Szakközépiskolában végeztem szakács szakon. Tanuló éveimet az akkori Hotel Stadionban végeztem, pályafutásom jelentős részét szállodai vonalon töltöttem. Közel 4 évet dolgoztam német nyelvterületen szállodában és étteremben. A Hotel Kempinski nyitó csapatában Demi Chef pozícióban kaptam lehetőséget, majd 3 év múlva a Senior Sous Chef pozícióig jutottam. Ez volt Magyarország első nyugati management szemléletű szállodája.
A 2000-ben nyíló Westend Hilton szállodában 8 éven át konyhafőnökként láttam el a feladataimat. Közben eleget tudtam tenni a Vendéglátó Ipari Főiskolától kapott szakmai óraadó tanári felkérésnek is.
A 2009-ben nyíló Globall Hotel-ben szintén konyhafőnökként dolgoztam. Itt ismerkedtem meg a spottáplálkozás alapjaival és a Magyar Labdarúgó Válogatott utazó séfjeként is fejlesztettem a szakmai tudásomat.
2017 óta vagyok a Mirbesz csoportnál és a Helit Kft-nél, mint gasztronómiai tanácsadó. Támogatom és segítem a kereskedelmi- és beszerzési részleg munkáit és a partnereinkkel való sikeres együttműködést.
Mottóm
„Sikeresnek lenni úgy, hogy másokat sikeressé teszek.”
Ismerje meg séfjeinket!
Találkozzon a Mirbest csoport gasztronómiai szaktanácsadóival személyesen!
Keresse őket a látványkonyhákon és tagvállalataink standjainál.