Kőrösi-Szabó Zsolt

Kőrösi-Szabó Zsolt

Kőrösi-Szabó Zsolt

Kőrösi-Szabó Zsolt

Cég: Helit Kft.

Hol találkozhatsz vele?

PROGRAM HAMAROSAN!

Bemutatkozás

A Gundel Károly Szakközépiskolában végeztem szakács szakon. Tanuló éveimet az akkori Hotel Stadionban végeztem, pályafutásom jelentős részét szállodai vonalon töltöttem. Közel 4 évet dolgoztam német nyelvterületen szállodában és étteremben. A Hotel Kempinski nyitó csapatában Demi Chef pozícióban kaptam lehetőséget, majd 3 év múlva a Senior Sous Chef pozícióig jutottam. Ez volt Magyarország első nyugati management szemléletű szállodája.

A 2000-ben nyíló Westend Hilton szállodában 8 éven át konyhafőnökként láttam el a feladataimat. Közben eleget tudtam tenni a Vendéglátó Ipari Főiskolától kapott szakmai óraadó tanári felkérésnek is.

A 2009-ben nyíló Globall Hotel-ben szintén konyhafőnökként dolgoztam. Itt ismerkedtem meg a spottáplálkozás alapjaival és a Magyar Labdarúgó Válogatott utazó séfjeként is fejlesztettem a szakmai tudásomat.

2017 óta vagyok a Mirbesz csoportnál és a Helit Kft-nél, mint gasztronómiai tanácsadó. Támogatom és segítem a kereskedelmi- és beszerzési részleg munkáit és a partnereinkkel való sikeres együttműködést.

Mottóm

„Sikeresnek lenni úgy, hogy másokat sikeressé teszek.”

Ismerje meg séfjeinket!

Találkozzon a Mirbest csoport gasztronómiai szaktanácsadóival személyesen!
Keresse őket a látványkonyhákon és tagvállalataink standjainál.

Magyar
Árpád

Lukács
Zsolt

Kövér
Sándor

Csányi
Jenő

Kiss
Kálmán