Kövér Sándor

Kövér Sándor

Kövér Sándor

Kövér Sándor

Cég: Baromfiudvar 2002 Kft.

Hol találkozhatsz vele?

PROGRAM HAMAROSAN!

Bemutatkozás

A szakácskarrierem úgy kezdődött, hogy ötödik generációs hentes családba születtem, a kések és a disznótorok világában nőttem fel.

Szakmai pályám elején s debreceni Grand Hotel Aranybikában dolgoztam, ahol neves magyar és külföldi séfektől tanultam. Húszévesen több világversenyen szerepeltem, ahol szép eredményeket értem el. Rövid időt tanítottam, majd külföldön, Ausztria és Németország hegyei között, hotelekben és éttermekben dolgoztam szakácsként, majd séfként.

Hazatérve Debrecenbe, a Nagyerdő szívében egy magyar és nemzetközi konyhát és konyhai irányt képviselő éttermet indítottam, amely hamar a város top étterme lett. Így közel áll hozzám ez a világ is. 2018-ban sikerült világbajnoki ezüstérmet is szereznem, majd később mégegyet. Hét éve vagyok a Baromfiudvar 2002 Kft. kreatív séfje. Elég összetett munkám van: szakmai segítséget nyújtok a kis büféktől kezdve a fine dining éttermekig, ami elég nagy kihívás, ezért folyamatosan képzem magam az új és régi trendek területén egyaránt.

Mottóm

A gasztronómia művészet.”

Ismerje meg séfjeinket!

Találkozzon a Mirbest csoport gasztronómiai szaktanácsadóival személyesen!
Keresse őket a látványkonyhákon és tagvállalataink standjainál.

Magyar
Árpád

Lukács
Zsolt

Csányi
Jenő

Kőrösi-
Szabó
Zsolt

Kiss
Kálmán