Programok

Programok

PROGRAM

1-2. nap

 2023.04.18. kedd - 2023.04.19. szerda

Időpont:
10:30-11:30
Helyszín:
Olasz stand, C1

Előadó:

Canuti olasz tészta kóstoló
Időpont:
11:00-11:45
Helyszín:
Látványkonyha
Előadó:
Kiss Kálmán,
Kőrösi-Szabó Zsolt
Halihó élünk, mint hal a vízben
Időpont:
11:00-12:00
Helyszín:
Érlelt hús, C2
Előadó:
Lukács Zsolt
Érlelt marha steak bemutató és kóstoló
Időpont:
11:30-12:00
Helyszín:
Közétkeztetés stand, B4
Előadó:
Papp Zsolt
Rational-is megoldások a közétkeztetésben
 Időpont:
12:15-12:45
Helyszín:
Látványkonyha
Előadó:
KicsiZsó
1-ből 3-at! A BBQ oldalas átalakulása KicsiZsó keze alatt!
Időpont:
12:30-13:00
Helyszín:
Közétkeztetés stand, B4
Előadó:
Blendea Károly, Szikora Péter
Innováció a közétkeztetésben
Időpont:
12:45-13:15
Helyszín:
Grill stand
Előadó:
KicsiZsó
Rubozás és füstre helyezés, praktikák a tökéletes smokerezéshez!
Időpont:
13:00-13:30
Helyszín:
Olasz stand, C1
Előadó:
Cukorborsó séfjei
Pizzalisztek összehasonlítása
Időpont:
13:00-13:30
Helyszín:
Halas stand, C3
Előadó:
Csányi Jenő,
Magyar Árpád
Halban az igazság! Tengeri menü
Időpont:
14:00-14:45
Helyszín:
Látványkonyha
Előadó:
Kövér Sándor,
Csányi Jenő
Kelet vs. Nyugat
Időpont:
14:00-15:00
Helyszín:
Olasz stand, C1
Előadó:

Canuti olasz tészta kóstoló
Időpont:
14:15-15:15
Helyszín:
Érlelt hús, C2
Előadó:
Lukács Zsolt
Érlelt marha steak bemutató és kóstoló
Időpont:
14:30-14:50
Helyszín:
HoReCa stand, E28
Előadó:
Kőrösi-Szabó Zsolt
Kényelmesen igényeset - Szuvidált termékek a HoReCa szegemens számára
Időpont:
14:50-15:10
Helyszín:
HoReCa stand, E28
Előadó:
Matics Gábor & Csibrán Tímea
Desszert variációk és inspirációk - Cukrász bemutató
Időpont:
15:30-16:00
Helyszín:
Olasz stand, C1
Előadó:
Salvo - La Coppola
Fagyasztott pizzalabda bemutató
Időpont:
15:30-16:00
Helyszín:
Közétkeztetés stand, B4
Előadó:
Papp Zsolt
Rational-is megoldások a közétkeztetésben
Időpont:
15:45-16:15
Helyszín:
Halas stand, C3
Előadó:
Csányi Jenő,
Magyar Árpád
Halban az igazság! Édesvízi menü
Időpont:
16:30-17:15
Helyszín:
Látványkonyha
Előadó:
Lukács Zsolt,
Magyar Árpád
Érlelt marhaságok
Időpont:
16:30-17:30
Helyszín:
Olasz stand, C1
Előadó:

Canuti olasz tészta kóstoló

 

Ismerje meg séfjeinket!

Találkozzon a Mirbest csoport gasztronómiai szaktanácsadóival személyesen!
Keresse őket a látványkonyhákon és tagvállalataink standjain

Magyar
Árpád

Lukács
Zsolt

Kövér
Sándor

Kiss
Kálmán

Kőrösi-
Szabó
Zsolt

Csányi
Jenő